Hyr limosinservice till festen och åk traktor till vardags

Hyr limosinservice till festen och åk traktor till vardags

Livet blir roligare med kontraster, eller hur? Att njuta av lyx och flärd vid festliga tillfällen och samtidigt bruka jorden till vardags är fullt möjligt. Genom att utnyttja limousineservice när det är dags för fest kan du faktiskt få pengar över till att köpa en traktor, hur knasigt det än låter. Här berättar vi hur.

Skippa bilen

Vill du kunna bruka jorden där du bor, men ryggar för kostnaden för en traktor? Då finns det faktiskt en lösning. Jobbar du i närheten av din bostad? Då går det utmärkt att cykla eller gå till jobbet. Genom att skippa bilen kan du spara massor av pengar som du kan lägga på en traktor. När du sedan vill resa med stil, till exempel till en fest, så kan du boka en limousineservice. Här kan du läsa om olika lyxiga limousiner som är möjliga att boka. Det finns faktiskt också många fördelar med att boka en limousine. Här kan du läsa mer om dem. Till mindre festliga tillfällen går det naturligtvis också att hyra en lite mer blygsam bil. Poängen är att du kan njuta av livets olika delar genom att tänka lite smart i vardagen.

Köp en traktor billigt

Du kanske fortfarande tänker att en traktor är alldeles för dyr för dig? Tänk då om. Du kan nämligen köpa olika lantbruksmaskiner till ett mycket lägre pris om du väljer att köpa begagnat. På Blinto.se hittar du nämligen begagnade lantbruksmaskiner av olika modeller som ligger ute på auktion. Det gör att du kan hitta en riktigt bra traktor för långt under nypriset. Är du dessutom beredd att meka lite kan du göra ett riktigt bra klipp. Det är också bra att vara medveten om att även gamla traktorer kan fungera riktigt bra. Det finns till exempel modeller från 70-talet som fortfarande fungerar perfekt.

Tänk på detta innan du köper en traktor

Innan du börjar buda loss på traktorer kan det dock vara bra att undersöka de modeller du är intresserad av lite extra noga. Försök till exempel att se hur däckdjupet ser ut. Ett väldigt slitet däck gör nämligen att traktorn förlorar mycket av sin kraft. Det kan också vara bra att ställa några frågor, till exempel om traktorn ryker ihållande med svart rök vid start. Det kan nämligen betyda att det bränsle som finns i motorn inte förbränns som det ska. I sådana fall kan kan det innebära att det föreligger motorproblem. Titta också på hur traktorn ser ut både exteriört och interiört. En gammal traktor har naturligtvis ett visst slitage, men ser slitaget överdrivet ut kan det vara bra att undvika köp eftersom fordonet antagligen har körts på fel sätt. Kort sagt, det gäller att vara lite smart när du vill köpa lantbruksmaskiner av olika slag.

Så kan en traktor användas

Varför är då en traktor en så pass bra investering att det är värt att avstå från bil? Med en traktor kan du göra massor med saker, till exempel anlägga trädgårdsland eller ploga på vintern. Den fungerar också bra att flytta tunga objekt med eller för att förbereda mark för byggnation.

nt-forester