Beställ limousin till företagsfesten

Beställ limousin till företagsfesten

Att åka limousin är lika häftigt för som för ungdomar eller vuxna. Det är något mycket lyxigt och glamouröst att susa fram i en limousin där du får den bästa servicen från början till slut. Vill du fira något extra speciellt som har hänt på ditt företag? Då kan det vara en god idé att hyra en limousin till företagsfesten.

Kombinera limousin med personliga produkter

Är det något stort som ni vill fira på företaget ska ni naturligtvis göra det med bravur. Att boka en limousin och njuta av god mat och dryck tillsammans är nästan ett måste.

Vill ni däremot göra eventet eller tillställningen extra rolig kan ni beställa personliga produkter hos Medtryck. Hos tryckeriföretaget Medtryck hittar ni allt från hoodies till stiliga skjortor, muggar eller paraplyer som ni kan trycka ert företagsnamn på. När ni kliver ut från limousinen kommer således alla att se ert företagsnamn och förhoppningsvis lägga det på minnet.

När passar det att boka limousin?

En limousin till företagsfesten lämpar sig bäst för dig med ett mindre företag eller med färre anställda. Det kan annars blir svårt att kunna erbjuda samma service till alla dina medarbetare.

Limousiner med chaufför kan användas när ni ska färdas till julfesten, när ni vill göra storslagen entré till företagseventet eller när ni ska fira en anmärkningsvärd milstolpe i företagets historia. Naturligtvis går det också att boka limousin även om man har många anställda och är ett större företag. I dessa fall är det dock vanligast att det endast är styrelsen eller ledningen som kommer att färdas i fordonet.

Service i limousinen

Chaufförens uppgift är att ta er från en plats till en annan, men det är inte den enda service som kan erbjudas. Det är inte ovanligt att beställa in en fin dryck som kan avnjutas i baksätet eller be chauffören sätta på just er favoritmusik. Hör dig av med företaget innan du bokar för att se vilka mertjänster som finns tillgängliga.

nt-forester