Privatlease klimatsmart SUV

Privatlease klimatsmart SUV

Att leasa sin privata bil blir bara vanligare och vanligare. Det är ett smart sätt för dig som vill få köra en riktigt bra bil, utan att ta ett stort lån. Det ger dig också en möjlighet att på ett smidigt sätt byta bil utan att vare sig behöva köpa eller sälja. Inget ägaransvar, utan bara fördelar. Satsa på en plug-in hybrid, så kan du köra överallt, samtidigt som du kör klimatsmart.

Privatleasa din SUV plug-in hybrid

Du längtar efter att få köra en riktig bil. Problemet är att en SUV plug-in hybrid kostar mycket i inköp. Och du är smart nog att inte vilja ta lån. Särskilt som nya bilar förlorar mycket i andrahandsvärde från inköpet. Då är privatleasing ett mycket bra alternativ. Om du leasar en SUV plug-in hybrid kommer du ha en bil som du kan köra överallt. Till vardags laddar du bilen på el, men om du ska till stugan eller upp till fjällen så nyttjar du förbränningsmotorn. Satsa på en Mitsubishi Outlander plug-in hybrid när du ska leasa bil så har du ett komplett fordon som fungerar både till vardags och till en aktiv fritid. Det är också en perfekt bil när du ska åka på semester, upptäcka mer av Sverige, åka över till Norge (som har laddstationer över hela landet) eller dra ner till kontinenten.

Leasa istället för att köpa

Varför ska du leasa bil istället för att köpa den? Jo, det gör att du får tillgång till en bra bil för lite pengar. Utan att ta något lån får du köra en dyr och fin bil. Inga avbetalningar och massa ränta till banken. Det är också smart om du inte vill ta för många lån, då antal lån kan påverka vilken ränta du får och din kreditvärdighet. Leasing ger dig också en möjlighet att enkelt byta bil. När du har kört din Outlander ett år kan du välja att byta bil om det har kommit ut en nyare variant som passar dig bättre. Inget krångel med bilköp och ägarbyten.

Plug-in hybrid

Varför ska du satsa på en plug-in hybrid? Först och främst kommer du att köra en klimatsmart bil. För det andra så innebär just plug-in hybrid att bilen faktiskt återvinner rörelseenergi. Det innebär alltså att när du kör din bil så alstrar bilen faktiskt energi som du fortsätter att köra på.

nt-forester