Nyårserbjudande Växjö

Har du någon gång försökt boka taxi i Växjö på nyårsafton?

Alla som provat det vet hur svårt det är att: 1) komma fram 2) få en bil

Vårt taxierbjudande på nyårsafton i Växjö är att erbjuda limousine till samma pris som vanlig minibustaxi (även kallad storbil). Alla taxibolag tillämpar storhelgstaxa denna afton, vilket innebär att de kommer upp i vår vanliga prisnivå. Det gör att du som kund får en limo till samma pris som en taxi. Nyår är lite speciellt, så varför inte lyxa till det med en limousine. Dock vill vi påpeka att priset inte skiljer sig mot vanlig taxi. Inte denna kväll. Vi satsar på volym, men ändå med bibehållen exklusivitet och professionalism.

Notera att vårt jämförpris är 517 kr och det är också på det belopp taxametern börjar. Alternativt får ni ett fast pris som grundar sig på den principen. Storhelg har en egen prislista och det går således inte att åka taxi för 99 kr heller. Å andra sidan, varför prata kronor och ören – Kronlimo levererar en upplevelse. Vi vill att beställaren ska få den service man kan förvänta sig av ett limousineföretag.

Du förbokar din resa och vi ser till att hämta er på utsatt tid. Vi förutsätter att du gör det samma. Cirka 5-10 min innan får du ett sms att vi är på gång så ni kan klä på er ytterrocken. Skulle vi mot förmodan bli sena får ni även reda på det. Det är sällan vi som är orsaken till eventuella förseningar som kan uppstå. Men betänk, är det 3 stycken sällskap som vardera är 7 minuter sena innebär det 21 minuter total försening. Vi planerar dock körningarna med tidsmarginal.

taxi-limo-service

limoblack

Fyll i formuläret för att förboka er taxiresa i Växjö med Kronlimo på nyårsafton

Notera att resan inte är bokad förrän vi bekräftar. Det går också att ringa 0472-10 000.

Beskriv så utförligt som möjligt för snabbare hantering.
* indicates required field