Kronlimos chaufförer sitter sällan i fordonen och väntar på en körning. Kronlimo är taxibolaget man ringer i förväg och beställer sin resa. Vi utför planerade taxiresor, flygtaxi och limousineservice. Mot veckosluten har vi alltid hög efterfrågan på våra bilar och då kan det vara bra att ha förbokat sin resa. Vi föredrar när resorna är förbokade med någon dags varsel åtminstone. Vi är en liten organisation och måste planera vår chaufförers dygnsvila och tjänstgöring utifrån de förutsättningar som råder.

Ta chansen och ring. Vi garanterar inte att vi kan skicka taxi direkt på grund av att vi ofta är ute på företagsjobb eller flygplatshämtningar, men ring för att höra om vi har lediga bilar. Vår växel är öppen 8-18. Efter telefontid är det omkopplat till tjänstgörande chaufförer om vi har bilar i trafik. Det går därför bra att ringa oss även mitt i natten om ni vill åka taxi. Ibland får du svar och ibland inte.

 

Vi får ofta frågan hur tidigt man behöver boka sin taxi. Det kan vi tyvärr inte svara på. Vissa dagar räcker det med en kvart, andra dagar kan vara fullbokade sedan flera veckor. Därför är vår rekommendation att så fort ni bestämt för att åka någonstans – ring eller skicka eller bokningsförfrågan.

 interior-foretagstaxi-kronlimo

 

Växjö taxi express

Alltid förmånligt att åka taxi Alvesta – Växjö. Vi jobbar gärna i dessa orter och erbjuder därför fast pris alternativt paketpris vid både in- och hemresa. Många Alvestabor föredrar att förboka båda riktningarna för att vara säker på att komma hem framåt småtimmarna efter en kväll på stan. Kontakta Kronlimo för att åka taxi till Alvesta.

 

Företagstaxi

Vi erbjuder även företagstaxi till förmånliga avtalspriser. Läs mer om företagstaxi och kontakta oss för att se över priset på era transportbehov. Det kostar inte mer att åka med Kronlimo än med andra taxibolag. Komfort och service ingår i priset. Vi tillgodoser era önskemål och brukar bjuda på fika vid längre körningar.

towncar