Resa långt

Är ni några stycken som ska åka en lite längre sträcka är limousineservice ett mycket prisvärt och komfortabelt alternativ. Tänk åtta tågbiljetter, taxiresor till och från resecentrum eller hyrbil tur och retur med miltillägg.

När resan är lång eller tar mycket tid i anspråk räknar vi alltid ut ett förmånligt fastpris till er som ofta är mycket konkurrenskraftigt mot både tåg och flyg om man räknar per person. Kontakta oss för offert. Beskriv så detaljerat som möjligt hur ni tänkt er resan och vilka hålltider som gäller så återkommer vi nästintill omgående.

 

Sportevenemang

Följ ert favoritlag. Med Kronlimo kan ni åka både på hemma- och bortamatcher. Bygg upp stämningen redan i limousinen. Med lite planering och modern teknik kan ni spela Playstation med sportspel för att få den riktiga känslan och komma fram till arenan taggade till tusen för att heja på ert lag. I limousinen finns det bar med glas, skiftande ljus samt modern anläggning med ljud och bild. Möjlighet att koppla in sig med egen iphone, usb eller sd-kort för musik eller bildpresentationer.

 

Golfresa

Samla golfkompisarna och lägg in bagarna. Ska ni ut och golfa börjar ni dagen med en limousineresa, kliver av vid första tee och när ni når artonde hålet står vi och väntar med förfriskningar i limousinen.

Självklart går samma upplägg att tillämpa vid alla typer av sportaktiviteter. Vi kan skräddarsy en lösning för just er aktivitet.

kronlimo-foto-dkj-limousine-event

Företagsfest

Beroende på hur många ni är på jobbet kan företagsfesterna te sig olika. Det mindre företaget kan boka limousine en helkväll och stanna till på olika ställen för allehanda aktiviteter. Varför inte ha restaurangprovning; förrätt, huvudrätt och dessert på olika restauranger. Lagtävlingar är kul, en något udda syssla är tipspromenad med limousine. Det blir ni garanterat ensamma om att ha provat.

Tillsammans med våra samarbetsparters kan vi även ordna en lång kortege med limousiner.

 

Avtackning

När någon slutar en anställning eller pensioneras brukar denne avtackas på ett högtidigt sätt. Medarbetarna samlas och personen som slutar står i centrum och får lyckönskningar inför framtiden. Gör något extra, hyr en limo. En limousineresa med goda kollegor är en upplevelse man sent glömmer. Blommor vissnar, guldklockan ligger ändå i bankfacket, tårtan äter man upp – limousineresan minns man!

Kontakta Kronlimo så hjälps vi åt att spåna på idéer om hur just er kollega kan få en oförglömlig dag.

 

limousiner-vaxjo-kronlimo

Barnkalas

Den förälder som vill skapa en snackis i skolan och ge barnen en upplevelse som de kommer minnas lång tid framöver bör boka en limousine från Kronlimo. Resan kan gå runt kvarteret eller varför inte från en gemensam aktivitet och hem till födelsedagsbarnet. Godisregn från takluckan och alla barn får prova att sitta i förarstolen med chaufförshatt på huvudet samtidigt som de blir fotograferade. Det finns obegränsat med möjligheter. Alla barn uppskattar en limoresa.

 

Jubileum

Har ni varit gifta länge, är nyförlovade, eller bara vill fira något. Gör det med stil. Med limousine från Kronlimo. Vi hämtar er hemma, eller så har den ene ordnat med ett överraskningsmoment så partnern bli upphämtad med limousine efter jobbet. Vi kör er till en speciell plats som betyder mycket för er där ni i lugn och ro kan ägna er åt varandra.

 

Svensexa eller möhippa

Kanske sista kvällen med bästa vännerna på ett tag. Stämningen som infinner sig i en limousine när ett tight kompisgäng sitter i salongen och har en av sitt livs bästa och roligaste kvällar är obeskrivlig. Blivande brudgummen eller bruden vet ingenting vad som ska hända – det är ni som planerar. Karaoke, musikvideo eller långsamma ballader. Välj och vraka. Med ett knapptryck hissar ni upp skiljeväggen mot chauffören och med en annan knapp sätter ni på högtalaren och ger chauffören körorder. Det är ni som bestämmer. Ha en trevlig kväll!

 

Konferens

Ska ni på konferens, kundmöte eller avsluta en viktig affär?
Gör det i limon. Med en limousine från Kronlimo får ni alltid maximal service och kan ägna er åt ert arbete medan vi gör vårt. Vårt jobb är att underlätta ert. Vi kör bilen, fickparkerar, håller upp dörrar och bär väskor medan ni sitter bak i salongen och diskuterar viktiga ärenden. Med skiljeväggen mot chauffören uppfälld är ni helt ostörda. Å andra sidan tillämpar vi tystnadsplikt gentemot våra kunder.

 

Kontakta oss för mer information och bokning.