Vi utför förstklassig limousineservice med kundfokus. Vad är egentligen limousineservice kan man undra. Vi ser vårt jobb som att utföra en transporttjänst professionellt och med hög servicekänsla. För att göra detta använder vi oss många gånger av just limousiner. Vi hämtar och lämnar, kör och transporterar. Inte bara människor utan även saker. Vid de tillfällen ett diskretare fordon krävs kör vi en svart Lincoln Town Car som endast är förlängd 20 cm för ökat benutrymme och ökad komfort i baksätet. Den sticker inte alls ut på samma sätt som vår långa limousine och är ett populärt val bland företagare som reser i tjänsten.

Bröllop är en viktig del i vår verksamhet och vi är med vid ett flertal vigslar varje år. Många brudpar söker en transport till kyrkan eller bara en bröllopsbil att åka från kyrkan. Det är där våra limousiner kommer in i bilden.

Läs mer om bröllopsbilar

 

Det händer inte så ofta ska vi villigt erkänna, men det är extra kul när ett kompisgäng bokar oss och åker till exempelvis Göteborg för en heldags shoppingresa. Här kan priset ibland bli överraskande billigt eftersom vi kan erbjuda röda avgångar på heldagar. Skulle vi mot förmodan stå utan förbokade transporter en dag kan du ha turen att boka en heldagsresa till storstan till ett mycket fördelaktigt pris.

Limousineservice med Kronlimo