Under några hektiska veckor i maj och juni är det hårt tryck på våra telefonlinjer. De flesta samtalen handlar då om att boka limousine till balen eller hyra limo till studenten. Tidigare år har vi i princip blivit fulltecknade flera månader innan. Vårt råd är att så fort ni vet datumet för balen eller studenten så ring och boka limo hos Kronlimo.

Kronlimos limousiner är ett uppskattat inslag i stadsbilden under våren och sommaren. Många förbipasserande vänder huvudet både en och två gånger extra för att se de vackra ungdomarna som står flankerade vid stans längsta limousine. När limon sen anländer till balen gör resenärerna en storslagen entré. Åka limousine med Kronlimo är verkligen att anlända med stil.

Limousine till balen

Vi har varit på de flesta platser i regionen där balerna äger rum. Självklart är vi extra bekanta med Växjö, Alvesta, Ljungby och Älmhult. Men vi jobbar även mycket i Blekinge; Ronneby, Karlskrona och på Bäckaskog slott.

Vill ni ha ut något extra av er skolbal bör ni definitiv hyra limousine av Kronlimo. Vi har åtskilliga nöjda kunder som åkt limo till balen. Kontakta oss även om ni önskar limousineservice i samband med er studentexamen eller vill åka limousine till studentfesten.

För att boka limousine till balen eller studenten går det bra att redan nu skicka en bokningsförfrågan, genom sidan Prisförfrågan.