Taxi till flygplatsen eller flygtaxi som man brukar kalla det är nog det bekvämaste sättet att komma iväg på. Vi hämtar er i god tid innan planet går och ser till att ni kommer fram till incheckningen när ni ska. Vi hjälper gärna till med ert bagage.

Förutom Växjö flygplats, Smaland airport, kör vi även till andra svenska flygplatser. Visst finns det tåg och annan kollektivtrafik, men ibland är det skönt att åka från dörr till dörr utan avbrott och medresenärer. Går flygresan från Kastrup kör vi även dit, liksom till Sturup och Landvetter. Vi hämtar och lämnar även på Arlanda med vår svarta Lincoln Town Car limousine som är miljögodkänd, vilket krävs för att få köra in på Arlanda.

När resan är över och det är dags att åka hem från flygplatsen möter vi er i ankomsthallen med en namnskylt om så önskas. Annars står vår bil utanför redo att åka så snart ni kliver in.

Som företag kan ni bli avtalskunder och åka mot faktura. Vi bokar gärna ett möte och berättar mer om våra företagstjänster. Lokala resor i Kronoberg och till Växjö flygplats kör vi gärna och har ofta bra beredskap även om vi helst ser att du förbokar.

Skicka en bokningsförfrågan till oss, eller ring ring direkt för att boka limousineservice till flygplatsen.

flygtaxi affärsmöte kronlimo