Limousineservice

Visst ser det lyxigt ut. Det är det. Alla borde åka limousine. Det är många gånger både billigare och effektivare än såväl tåget som flyget om man ska resa några mil. I salongen sitter man bekvämt och kan koppla upp datorn mot internet. Eller varför inte se en film på inbyggda tv-skärmarna eller utnyttja restiden till vila. Vi hämtar och lämnar. Vi kör alltid så nära dörren som möjligt och gör vad vi kan för att du skall känna dig väl omhändertagen.

Vi tror att genom att erbjuda hög service och väl utförda tjänster kan vi minimera antalet tomma mil och på så vis få effektivare resor.

Läs mer om limousineservice

 

Taxi

Det vore synd att säga att vi är ett taxibolag. Vi ser oss mer som ett serviceföretag. Men vi har taxibilar och är godkända av Transportstyrelsen att utföra yrkesmässig trafik mot betalning. Kronlimo kör taxi i och omkring Växjö. Många Alvestabor anlitar oss på helgkvällarna då de ska till Växjö och gå på nattklubb och restaurang.

Läs mer om taxi

limousin-vatten

Tågersättning

Ska ni ut och resa? Tänk en extra gång innan ni bokar biljetter eller börjar ringa vännerna och göra upp om vem som ska köra. Vi vill påstå att det ofta är billigare att åka med oss än annan kollektivtrafik om man är några stycken som ska åka en lite längre sträcka. Värt att tänka på är att vi även kör från dörr till dörr på era villkor. Man kan lite skämtsamt säga att det inte går att be lokföraren köra en extra cruisingrunda eller parkera framför entrén på stadshotellet.

 

Flygtransfer /Flygtaxi 

Vi har fasta priser till och från de flesta flygplatser. Ska ni från Kastrup vidare ut i världen så kör vi er dit. Vi hämtar och lämnar på Sturup och Landvetter och vi är ofta på Växjö flygplats. Det enda ni behöver göra är att meddela oss resdag och flightnummer så fixar vi resten. Observera att det inte är en giltig bokning förrän vi bekräftar.

Läs mer om flygtransfer

 

Låt dig inspireras

Vill du ha fler bra exempel på när det är lämpligt att hyra limousine eller beställa limousineservice kan du läsa våra tips på aktiviteter.

Läs tipsen