Priser limousine

Att åka limousine är inte dyrare än att åka vanlig taxi. Dock sker debiteringen sker på olika sätt, varför man ibland kan tro att det är avsevärt dyrare att åka limo. Vanlig taxi handlar om att snabbt och smidigt förflytta sig från en plats till en annan. Limousineservice är något helt annat. Där tar varje moment extra tid såsom i- och urstigning. Inte sällan ställer passagerarna upp på rad framför limousinen och fotograferar varandra – hur ofta sker det med vanlig taxi?

Vad kostar det att hyra limousine?

Vi har tre olika prisberäkningsmodeller. Ett ungefärligt pris är 1000-2000 kronor per timme, men alla uppdrag ser olika ut och avvikelser kan förekomma. Ju fler timmar man hyr limousine av oss desto billigare blir det. Vi har alltid bra erbjudanden på bröllopspaketet och för företag som vill hyra hel- eller halvdagar kontorstid. Det är billigare än man tror att hyra limousine. Det är dessutom fler som kan dela på notan. Jämför oss med en vanlig minibusstaxi som debiterar 500 kr för en resa som är 10 km och tar 15 minuter (den lagstadgade jämförprisinformationen som alla taxibilar ska ha). Då förefaller vår timtaxa vara synnerligen prisvärd.

1. Pris från Garage till garage. Alltså den tid vi de facto är i väg på uppdraget.

2. Pris per timme som ni nyttjar limousinen.

3. Pris per uppdrag. Ofta den mest fördelaktiga prisberäkningen för er del.

Vi fakturerar företags taxi- och limousineresor

Företag som är intresserade av att bli avtalskunder med möjlighet till fakturering ringer direkt till kundtjänst och bokar ett möte. Då kommer vår säljare till er och visar något av våra fordon, går igenom pristariffer och svarar på era frågor. Rent skattetekniskt spelar ingen roll om ni åker limousine eller direktionsbil med oss – eller vanlig taxi hos något annat bolag. Taxi kan alla företag åka och momsen lyfter ni. Vi fakturerar allt som taxiresor eftersom våra limousiner är taxiregistrerade.

Kontakta Kronlimo för att hyra limousine eller boka limousineservice i Växjö och Alvesta eller närliggande orter. Tänk på att vi även utför hämtningar på andra orter – skicka en förfrågan.

Man vill ofta åka en extra runda eller ta en omväg för att få njuta lite till av resan. Kanske har inte alla hunnit dricka ur sitt glas. För att göra en så stilfull entré som möjligt fordras extra arbete och chauffören kliver ut först och öppnar dörren åt passagerarna. Även där skiljer sig limousineservice mot vanlig taxi där var och en slänger upp sin dörr och hoppar ut.

Detta gör att vi ofta räknar ut ett pris för varje enskilt uppdrag. Eftersom inget köruppdrag är det andra likt uppskattar vi om ni skickar in en prisförfrågan där ni beskriver typ av resa och så mycket detaljer som möjligt så återkommer vi med ett fastpris så fort vi kan.

En tumregel är att det kostar 1600 kronor för en timme med limousine. Ju längre tid man hyr vår limousine desto billigare blir det också. Förmånliga paketerbjudanden – fråga oss. Bröllopspaketet är mycket uppskattat.