Allt sedan Kronlimo startade verksamheten har företaget fortsatt att utvecklas. Första limousinen köptes in under senare delen av 2010. Drygt ett år senare kom limousine nummer två och däremellan sattes även en niositsig skåpbil i taxitrafik. Anledningen till att skåpbilen som redan fanns i företaget blev taxi var för att kunna utföra även bud- och godskörningar enkelt och effektivt. Den avskaffades så småningom och ersattes med en lyxig taxi som uppskattas av företagsresenärer, en Lincoln Town Car modell L.

Limousineservice är navet i verksamheten och det märks en tydlig ökning av efterfrågan på limousine i samband med skolavslutningar och treornas skolbal på gymnasiet. Det är både stiligt och lyxigt att åka limousine till balen och gå på röda mattan.

Därtill körs även en del företagskörningar och event. Många resor går t.ex. till hockeyarenan i Växjö eller den närliggande flygplatsen. Kronlimo är även en given samarbetspartner vid kick-off och event, då man reser både bekvämt och lyxigt i den unika passagerarmiljön.

kronlimo-limousine-interior

Givetvis måste även bröllopen nämnas. Under första året körde vi trettiotalet brudpar från och i vissa fall även till sina bröllop. Säg limousine – och nästan alla tänker bröllop och fest!

Vi har under årens lopp även varit engagerade i Länstrafikens serviceresor och där sett till att ge samhällets äldre en behaglig tillvaro och förenkla deras vardag genom att köra dem dit de ska. Detta utförs med vanlig personbil – inte med limousine, även om vi gärna hade velat det. Våra förare är tack vare detta certifierade av Svensk kollktivtrafik, en extra trygghet för dig som bokar limousineservice.

Det är en otrolig glädje och ett stort ansvar att få uppleva alla dessa delar i människors liv. Som limousinechaufför får man vara med om många högtidsdagar, bröllop, dop och konfirmationer för att nämna något. Vi är även med som en del i företagens vardag när vi kör dem till och från möten och flygplatsen till exempel.

Med anledning av ovanstående inser vi vikten av både service och diskretion. Våra chaufförer är välutbildade inom sitt område, har taxiförarlegitimation och är alltid propert klädda och gör sitt yttersta i serviceväg. Vår ambition är att göra det kunden vill att vi ska göra – utan att de behöver be om det.