Kommer det långväga kunder och ni har inte tid att hämta dem?
Vill ni ge dem ett välkomnande de kommer minnas och ge dem ett intryck som består?
Ska ni på affärsresa eller kundbesök och vill kunna arbeta under färd?

Anlita Kronlimo företagstaxi. Då garanterar vi att en trevlig och propert klädd chaufför med hög servicekänsla möter upp vare sig det är på flygplatsen, centralstationen, hotellobbyn eller i ert företags entré. Vi utgår från Växjö eller Alvesta och ger alltid ett fast pris i förväg, alternativt rullande taxameter om ni hellre vill det.

baksate-foeretagstaxi

Bekväm företagstaxi – liten limousine

Gott om plats. Anslutning för dator eller surfplatta.

 

Intryck som består.

Vi vågar påstå att om har man åkt med Kronlimo blir det svårt att åka vanlig taxi efter det. Våra chaufförer gör sitt yttersta för att ni skall känna er väl till mods och få en behaglig resupplevelse utan hårda inbromsningar, ryckig körning eller sura miner. Eftersom våra chaufförer har särskild utbildning att köra limousine och flerårig erfarenhet av yrkestrafik framför de fordonen med finess.

Behöver ni tillgång till bil under en hel dag men bara små stunder åt gången räknar vi ut ett för er fördelaktigt pris. Likaså om ni ska på en lång resa ger vi er alltid ett fast pris i förväg för att undvika överraskningar när taxametern stannar. Ofta blir våra företagskunder förvånade: det är sällan dyrare att åka med Kronlimo, det bara känns så.

Ett sällskap på 4-6 personer som skall från Växjö till Stockholm över dagen har mycket att spara om de åker limousine istället får tåg och flyg. Ofta är det svårt med sena avgångar vilket kan leda till fördyrande och extra hotellnätter. Med limousine och egen chaufför kommer ni hem samma dag.

Kontakta oss för en inledande diskussion eller ett möte där vi går igenom ert behov. Kronlimo kör både limousine och vanlig företagstaxi i Växjö, Alvesta och övriga Kronobergs län med omnejd.

skrivbord-arbete-linda-himsel-fotograf