Bröllopsbil

Oavsett hur dagen är planerad passar en limousine alltid in. Limousinen är en en lyxig bröllopsbil och många föredrar den framför veteranbilar och Rolls Royce, som annars är vanliga bröllopsbilar. Limon blir basen, den fasta punkten under er bröllopsdag, och det är med limousinen ni färdas från plats till plats under förberedelserna. Vi kör er till er frisör, skräddare eller bröllopsfotograf. När ni inte är i limousinen putsar vi och ser till att den är i toppskick.

Vi kör er till kyrkan och er vigsel. När ni kliver ur kyrkan som äkta makar väntar vi med limousine, röd matta och champagne. Det är er dag och Kronlimos chaufför spelar en biroll i denna fantastiska stund och gör sitt yttersta för att er dag skall bli just så som ni vill ha den. Berätta gärna om ni har några speciella önskemål.

Vi älskar bröllop och har stor erfarenhet av dessa transporter. I våra bröllopslimousiner sitter ni bekvämt och har all lyx och finess man kan förvänta sig av en bil. Vår svarta limousine har dessutom taklucka. Varje år är vi med på ett trettiotal bröllop och vet att saker och ting ofta tar längre tid än man tror. För att hinna allt utan stress på denna underbara dag råder vi er att boka limousine minst tre timmar. Då hinner ni både åka till vigselplatsen, fotograferas och åka limo till festen. Ni ska ju inte komma före gästerna…

 

 

Kontakta oss för att boka limousine till bröllopet eller om ni har andra frågor. Ni är också varmt välkomna att besöka oss i garaget och titta på våra bilar innan bröllopet. Vi har just nu kampanjpris på vårt bröllopspaket, vilket gör att ni kan hyra limousin till bröllopet extra billigt.

Vi har många samarbetspartners som är specialister på bröllop. Kontakta gärna dem för en riktigt lyckad bröllopsdag. Se också till att boka er limousine av Kronlimo i god tid. Lördagar är populära vigseldagar och datumen tar fort slut.